chipolino_ritmo_3_in_1_red

Комбинираните бебешки колички 3 в 1 са една от най-важните покупки за нови родители. Многофункционалната бебешка количка в комплект с бебешка седалка за колата привличат вниманието на всеки, който предпочита да направи добра инвестиция и да осигури максимално удобство за своето бъдещо дете. Преди да закупите бебешка количка обаче, е добре да сте обмислили как ще използвате количката и столчето за кола. Така ще бъдете сигурни, че закупувате комбинирана количка, която ще бъде максимално практична и приложима за вас и за бебето.

Започнете с избора със столче за кола

При избора на комбинирана бебешка количка 3 в 1 е добре да обърнете специално внимание на столчето, което трябва да пасва на вашата кола. По този начин ще може да инсталирате столчето в колата след като го свалите от базата на количката без да изваждате бебето от него. Добре е да проверите за 5-точкови колани за седалки за деца и да сте сигурни, че ще можете да монтирате седалката в колата.

Много комбинирани колички 3 в 1, които са на по-бюджетни цени имат включени в комплекта по-евтино столче за кола. Цената не винаги е най-важна, но в случая с по-евтина количка може да пропуснете функционалности, които са важни за безопасността на вашето дете в автомобила.

комбинирана количка 3 в 1

След това изберете добра база на количката

На пазара ще откриете комбинирани бебешки колички 3 в 1 в най-различни форми, размери и цветове. Можете да избирате между по-леки колички, многофункционални колички и пр. При избора на модел е добре да вземете предвид следните неща:

  • Ако планирате да прибирате количката в багажника на колата, то трябва да измерите дали тя би се побрала в него в сгънато положение.
  • А ако предпочитате да закупите по-голяма масивна количка, то ще трябва да съобразите дали количката би се побрала в асансьора на жилищната сграда, в която живеете.
  • Също така, по-масивната количка е по-трудна за управление при стръмни терени, т.е. добре е да имате предвид парка, където ще се разхождате с вашето детенце и как се стига до там.

Ако не успявате да намерите комбинирана бебешка количка 3 в 1, която да отговаря на вашите изисквания, то може да комбинирате различни части. Често моделите бебешки колички на една и съща марка имат еднакви размери. Това позволява да се комбинират кошове от различните модели върху една база. А ако проследявате размерите внимателно, то можете да комбинирате различни части и аксесоари на различни марки бебешки колички. А от друга страна, това би ви позволило да закупувате отделните части в различни интервали от време и да не се наложи да давате много пари наведнъж.